Samenwerken met Impact Hypotheken

Consumenten kunnen niet rechtstreeks een hypotheek afsluiten bij Impact Hypotheken; dat moet altijd via een onafhankelijk financieel adviseur gebeuren. Wilt u, via uw serviceprovider of centrale organisatie, een aansluiting bij Impact Hypotheken? Wij vertellen u graag de voordelen van een samenwerking met ons.

Onze samenwerking

Wij vinden dat de samenwerking tussen geldverstrekker, financieel adviseur en consument soepel, efficiënt, duurzaam en prettig moet verlopen. Ons acceptatieproces is digitaal waar het kan en menselijk waar dat moet. We zijn ambitieus in onze doelen, maar ook eerlijk naar al onze klanten.

Werkt u ook graag samen met partners die ambities hebben op het gebied van duurzaamheid (ESG) en de digitale revolutie omarmen, zonder de menselijke maat te vergeten? En bent u betrokken bij uw klanten, die ook graag op weg helpt naar een duurzamer leven? Dan past u heel goed bij Impact Hypotheken. Want wij zoeken eigentijdse, betrokken en bewuste adviseurs en adviesbureaus die begrijpen waar onze klanten behoefte aan hebben. Wij kunnen hen gezamenlijk een stapje verder brengen.

Impact maken

Die betrokkenheid belonen wij bij Impact Hypotheken. Zie hieronder nog meer voordelen.

  • U ontvangt binnen een uur een rentebevestiging
  • Duidelijk klantprofiel: huizeneigenaren (in spe) van een woning met minimaal energielabel A
  • Laagste rente bij passeren
  • WFT-gecertificeerde accountmanager
  • Extra lang te verlengen Hypotheekaanbod, bouwdepot en overbruggingshypotheek
  • Inspirerende artikelen over het verduurzamen in en om je huis

Neem contact met ons op