Waarom Impact Hypotheken?

Bij Impact Hypotheken streven we niet alleen naar een duurzamere wereld, maar ook naar de beste service voor onze klanten. Zo hanteren we scherpe hypotheekrentes en zeer goede voorwaarden om uw klant een zo goed en betaalbaar mogelijke hypotheek aan te kunnen bieden. Bekijk hieronder welke fijne voorwaarden we nog meer te bieden hebben.

Wij maken Impact

Bij Impact Hypotheken staan betrokkenheid, samenwerking en duurzaamheid centraal. Dat vertaalt zich direct in het acceptatieproces: dit is zo veel mogelijk digitaal en papierloos. Zo kunnen we u en uw klant soepel leiden door de hypotheekaanvraag. We bieden daarnaast scherpe rentes voor mensen die op zoek of in het bezit zijn van een woning met energielabel A (of zuiniger) of die een bestaande woning met 1 (bij huidig label B), 2 (bij label C-E) en 3 (bij label F en G) energielabels verbeteren.

Denkt u aan een Impact Hypotheek voor uw klant? Dan weet u dankzij onze fijne voorwaarden altijd waaraan u en uw klanten toe zijn en wat u van ons kunt verwachten. Daarnaast willen wij u en vooral onze klanten inspireren en enthousiasmeren om, stap voor stap, in hun eigen tempo, een duurzamere woning en leefomgeving te creëren. Bij ons bent u dan ook altijd op de hoogte van nieuwe duurzaamheidstrends en -ontwikkelingen.

Voor energiezuinigere en duurzame woningen

Impact Hypotheken stimuleert het bezit en de aankoop van energiezuinige woningen (met minimaal energielabel A) en het verduurzamen van bestaande huizen. Daarom kunnen uw klanten óók een scherpe rente krijgen als ze een woning met energielabel B t/m G 1, 2 of 3 energielabels verbeteren.

Een duurzamere woning

Ons Hypotheekaanbod is extra lang geldig

Het kan weleens lang duren voordat uw klant de hypotheekakte kan laten passeren, vooral bij nieuwbouw. Ook kan de verbouwing van een bestaande woning uitlopen. Dat is bij ons geen probleem: ons hypotheekaanbod is tot wel 1 jaar geldig en een Bouwdepot tot zelfs drie  jaar.

Onze goede voorwaarden

Jaarlijks tot 25% vergoedingsvrij aflossen

Naast de maandelijkse aflossing, kan uw klant bij Impact Hypotheken jaarlijks 25% vergoedingsvrij aflossen uit eigen middelen. Dat vinden de meeste klanten een groot pluspunt.

Bekijk de mogelijkheden >

Automatische rentedaling bij (extra) aflossen

Veel van uw klanten hebben extra afgelost en/of bezitten een woning die in waarde is gestegen. In dat geval komt uw klant in aanmerking voor een lagere hypotheekrente.

Bekijk de mogelijkheden >

Geen opslag bij aflossingsvrije hypotheek

Bij Impact Hypotheken rekenen we hetzelfde tarief voor alle hypotheekvormen. Zo kunnen uw klanten altijd de hypotheekvorm kiezen die het beste bij hen past.

Meer over onze hypotheekvormen >

Tot 50% consumptief financieren

Als uw klanten hun kinderen financieel willen steunen bij het kopen van een woning of hun overwaarde willen verzilveren, is dat mogelijk bij Impact Hypotheken.

Bekijk onze goede voorwaarden >

Digitaal en papierloos aanvraagtraject

Impact Hypotheken heeft een digitaal, papierloos aanvraagtraject om de hypotheekaanvraag soepel te laten verlopen en om zo min mogelijk tijd, moeite en papier te verspillen.

Ons acceptatieproces

Eén nieuwe boom voor elke Impact Hypotheek

Elke stap naar een duurzamer leven waarderen en vieren we. Daarom plant Staatsbosbeheer namens de eerste klanten van Impact Hypotheken één boom in een Nederlands bos.

Onze bomenactie

Een hypotheek voor iedereen

Is uw klant starter, oversluiter, 55+’er of zelfstandig ondernemer? Impact Hypotheken is er voor iedereen die een energiezuinige woning bezit of koopt of een (aan te kopen) huis wil verduurzamen.

Een hypotheek die bij uw klant past >

Zekerheid over hypotheken

Wij werken met duidelijke kaders en ons aanvraagproces is zo digitaal mogelijk; daardoor kunnen wij de gegevens van uw klanten soepel en snel verwerken. Zo weet u zeker of uw klant een lening kan krijgen.

Ons acceptatieproces >