Een hypotheek voor 55+’ers

Ook als uw klant binnenkort met pensioen gaat of al met pensioen is kan hij of zij een hypotheek bij Impact Hypotheken afsluiten. Sterker nog, wij bieden veel fijne voorwaarden die voor 55+’ers extra gunstig kunnen zijn.

Een hypotheek die uw klant past

Ook als uw klant met pensioen gaat of is telt het inkomen uit AOW, pensioen of lijfrente bij Impact Hypotheken mee bij het berekenen van wat uw klant maximaal kunt lenen. Daarnaast heeft Impact Hypotheken een aantal opties en voorwaarden te bieden die juist voor 55+’ers interessant kunnen zijn.

Tot 50% van de marktwaarde van de woning consumptief financieren

Bij Impact Hypotheken is het mogelijk om tot 50% van de marktwaarde van de woning van uw klant consumptief te financieren bij een hypotheek zonder NHG. Zo kan de klant de overwaarde op de woning voor andere doelen gebruiken. U kunt samen met de klant bespreken wat zijn of haar persoonlijke wensen hierin zijn.

Een woning voor nu én later

Misschien wilt uw klant wel zo lang mogelijk in zijn of haar huidige woning blijven wonen en dit een levensloopbestendige woning maken. U kunt bij Impact Hypotheken dan samen met de klant kijken naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld de huidige hypotheek te verhogen of om een tweede hypotheek aan te vragen. Zo kan uw klant nog jarenlang zorgeloos in zijn of haar huidige huis blijven wonen.