Wat kan ik met de portal voor adviseurs?

De portal voor adviseurs biedt het intermediair vele voordelen. Zo kunt u hier dossiers volgen en de status ervan bekijken. Ook kunt u zien welke documenten en Brondata u en/of uw klanten hebben verstuurd naar Impact Hypotheken en of deze zijn goed- of afgekeurd. In het laatste geval vindt u ook een duidelijke omschrijving waarom een document is afgekeurd.

Wanneer uw klant bovendien het hypotheekaanbod digitaal heeft ondertekend, ontvangt u deze getekende versie ook in de adviseursportal.

Hebt u al een account voor de adviseursportal? Dan kunt u die bereiken door op de adviseurssectie van onze site rechtsboven aan een willekeurige pagina te klikken op de knop Inloggen.

Hebt u nog geen account voor de adviseursportal? Wanneer u gebruikmaakt van een serviceprovider ontvangt u er ook geen: uw contactpersoon bij uw serviceprovider heeft wel toegang tot de portal en kan u meer inzicht verschaffen in uw Impact Hypotheken-dossier. Wanneer u bent aangesloten bij een centrale organisatie, krijgt uw advieskantoor een of meerdere accounts. Wanneer dat niet het geval is, verzoeken we u om dit aan ons kenbaar te maken. Dat kan door middel van dit formulier.

Terug naar overzicht