Bereken je maximale hypotheek

Om je eerste of eerstvolgende droomhuis te kunnen kopen, is het van belang dat je uitrekent hoeveel je hiervoor eigenlijk kunt lenen. Je kunt hiervoor gebruik maken van de handige rekentool die Impact Hypotheken hiervoor aanbiedt. Zo krijg je alvast een indicatie van jouw maximale leenbedrag.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

Impact Hypotheken maakt het middels haar handige rekentool graag mogelijk voor jou om snel uit te rekenen wat jouw maximale hypotheek bedraagt. Zo brengen we je alvast een stapje dichterbij het kopen van jouw droomwoning. Het is namelijk van groot belang om te weten of je dat prachtige huis of die eventuele verbouwing eigenlijk wel kunt betalen

Bereken je maximale hypotheek

Bereken hieronder wat jij maximaal kunt lenen aan de hand van jouw eigen inkomen en het inkomen van jouw partner. Aan de uitkomst kunnen geen rechten worden ontleend.

Rechtstreeks een hypotheek bij Impact Hypotheken afsluiten is helaas niet mogelijk, dit loopt altijd via een financieel adviseur. Zoek een advieskantoor bij u in de buurt.

Zoek een advieskantoor


Kun je je huis met overwaarde verkopen?

Kom er met de onderstaande rekentool achter wat jouw maximale hypotheek zal zijn als je huidige huis verkoopt of hebt verkocht. Aan de uitkomst kunnen geen rechten worden ontleend.

Doorstromen naar een ander huis