Ik ga (binnenkort) met pensioen

Ook als je binnenkort met pensioen gaat of al met pensioen bent, kun je in aanmerking komen voor een Impact Hypotheek. Sterker nog, wij bieden zelfs een aantal voorwaarden die voor 55+’ers extra gunstig kunnen zijn.

Een hypotheek die bij je past

Ook als je al met pensioen bent of (bijna) gaat, telt het inkomen uit AOW, pensioen of lijfrente bij Impact Hypotheken mee bij het berekenen van wat je maximaal kunt lenen. Daarnaast heeft Impact Hypotheken een aantal opties en voorwaarden te bieden die juist voor 55+’ers interessant kunnen zijn.

Tot 50% van de marktwaarde van de woning consumptief financieren

Bij Impact Hypotheken is het mogelijk om tot 50% van de marktwaarde van jouw woning consumptief te financieren bij een hypotheek zonder NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Zo kun je de overwaarde op je woning voor andere doelen gebruiken zoals bijvoorbeeld het financieel steunen van je kinderen bij het kopen van een woning of het maken van die langgewenste wereldreis.
Let op: deze vorm van financiering kan gevolgen hebben voor de renteaftrek van uw hypotheek. Vraag uw financieel adviseur daarom om advies en om uw wensen te bespreken.

Een woning voor nu én later

Wil je van jouw woning een levensloopbestendige woning maken, zodat je zolang mogelijk van jouw huis kunt blijven genieten? Als je tijdens de verbouwing ook energiebesparende voorzieningen treft, zoals isolatie en dubbelglas, wordt de woning niet alleen comfortabeler, maar kun je ook een Impact Hypotheken nemen. De voorwaarden voor het verduurzamen van je bestaande woning vind je hier. Op deze manier kun je nog jarenlang zorgeloos in je huidige woning blijven wonen. Vraag jouw financieel adviseur naar de mogelijkheden bij Impact Hypotheken.