Ik wil mijn polis wijzigen

Omdat ik een nieuwe verzekering heb afgesloten

Polis wijzigen

Als je je verpande polis wilt wijzigen, zijn hier kosten aan verbonden. Als je je polis wilt wijzigen, moet jouw financieel adviseur een aanvraag bij ons indienen. Jouw adviseur bevestigt dan welke polis er gewijzigd moet worden.

Bij deze aanvraag moet je ook een acceptatiebevestiging van de nieuwe polis bijvoegen. Zonder acceptatiebevestiging van de nieuwe polis kunnen wij de aanvraag niet goed beoordelen.

Wil je je polis wijzigen? Neem dan contact op met jouw financieel adviseur.
Wil je je overlijdensrisico wijzigen? Download dan Wijzigen ORV. Je kunt dit formulier invullen en bij je financieel adviseur inleveren.

Wijziging akkoord?

Als wij akkoord gaan met de aanvraag, zullen wij dit per e-mail bevestigen aan jouw financieel adviseur. Als wij alle documenten hebben ontvangen en akkoord gaan, zullen wij de originele polis bij de nieuwe verzekeraar opvragen. Daarna sturen wij een bevestiging dat de verpanding van de oude polis kan komen te vervallen.

Kosten

De administratiekosten voor het wijzigen van de polis bedragen 200,00 euro. Als het dossier compleet is, zullen deze kosten van jouw rekening worden afgeschreven. Dit doen wij van het rekeningnummer dat bij ons bekend is.

  • Aantrekkelijke rentes
  • 2000+ tussenpersonen aangesloten
  • 2e hypotheek mogelijk

Hulp nodig bij het wijzigen van jouw polis?

Maak een afspraak