De portal van Impact Hypotheken

Om u inzicht te geven in uw Impact Hypotheek en om declaraties uit uw bouwdepot te kunnen declareren, waar en wanneer u wilt, hebben we een overzichtelijke portal ontwikkeld.

Regel je hypotheekzaken in onze portal

Wil je weten hoeveel je maandelijks aan hypotheekrente betaalt of hoeveel je tot nu toe hebt afgelost? Dat kun je snel zien in onze portal. Hier kun je, als je een Bouwdepot hebt, ook inzien hoeveel je al hebt gespendeerd en wat er nog in elke rubriek over is. Daarbij kun je declaraties indienen via de portal en kun je ook zien of deze zijn goed- en afgekeurd.

Als je een aflossingsvrije hypotheek hebt, kun je met de Aflossingsvrije Hypotheekcheck bovendien indicatief laten berekenen of je deze ook nog kunt betalen op de einddatum van je aflossingsvrije hypotheek.

We ontwikkelen deze portal voortdurend, zodat je in de (nabije) toekomst ook zelf wijzigingen kunt doorvoeren in je hypotheek of verzoeken daarvoor kunt doen. Ook zullen we je in de toekomst berichten en zelfs documenten versturen via de portal.

Hoe bereik je de portal?

U bereikt de portal van Impact Hypotheken door rechts boven aan de website op de button Inloggen te klikken. Of u gebruikt deze knop:

Inloggen in de portal

Account activeren

Voordat u kunt inloggen op de portal, moet u wel uw account activeren. Hiervoor hebt u een uitnodigingsmail ontvangen op het door u opgegeven e-mailadres. Wanneer u voor het eerst op de inlogpagina van de portal komt, klikt u op de knop Activeer uw account en vult u uw e-mailadres in.

Hierop mailen we u een verificatiecode; deze is maximaal één uur geldig na het versturen van de e-mail. Wanneer u deze code hebt ingevoerd in de portal, kunt u een nieuw wachtwoord kiezen.

Om er zeker van te zijn dat u zelf uw account activeert, ontvangt u op het bij ons bekende mobiele telefoonnummer ook een sms’je met een code. Nadat u deze hebt ingevoerd, hebt u daadwerkelijk toegang tot uw persoonlijke omgeving.

Ik kan geen account aanmaken

Hebt u geen uitnodigingsmail ontvangen of lukt het niet om uw account te activeren? Laat ons dit weten door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om u toegang te geven tot uw persoonlijke omgeving.