Ik wil mijn rentevaste periode wijzigen

Het kan gebeuren dat je de rentevaste periode van je Impact Hypotheek wilt wijzigen. Bijvoorbeeld omdat de actuele rente lager is dan je huidige hypotheekrente. In dat geval kun je, onder voorwaarden, de rentevaste periode laten aanpassen. Hieronder lees je hoe.

Wijzigen rentevaste periode

Als de actuele rente lager is dan de rente die je betaalt voor je huidige hypotheek, kan het verstandig zijn om jouw rentevaste periode te wijzigen. Jouw huidige rentevaste periode kan altijd omgezet worden naar een andere rentevaste periode. Hier zijn wel kosten aan verbonden.

Wil jij je rentevaste periode wijzigen? Maak dan een afspraak met jouw financieel adviseur.

Het hypotheekvoorstel wordt gemaakt op basis van de rentepercentages die gelden op de dag dat wij het verzoek ontvangen.

Kosten

Als je jouw rentevaste periode vroegtijdig beëindigd, kan het zijn je ons een vergoeding moet betalen voor de vervroegde aflossing. Deze vergoeding baseren wij dan op de rentepercentages die gelden op de dag dat wij het verzoek ontvangen.

De administratiekosten voor het wijzigen van de rentevaste periode zijn 200,- euro. Als het dossier compleet is, worden deze kosten van jouw incassorekening geïncasseerd.

Wil je jouw rentevaste periode veranderen?

Maak een afspraak