Hoe maak ik een account voor de portal aan?

Impact Hypotheken maakt automatisch een account voor de portal voor je aan. Hiervoor gebruiken we het e-mailadres dat je hebt opgegeven in het hypotheekaanbod.

Nadat je hypotheek is gepasseerd bij de notaris ontvang je een uitnodigingsmail van ons met daarin informatie over hoe je je account kunt activeren. Je accountnaam is je e-mailadres en je kunt zelf je wachtwoord kiezen. Je identificeert jezelf altijd door middel van een sms-code die je op je mobiele telefoonnummer ontvangt.

Lukt het inloggen niet of ben je van e-mailadres gewisseld? Neem dan contact met ons op.

Terug naar overzicht