Moet ik het hypotheekaanbod Digitaal ondertekenen?

Ja. Door je handtekening digitaal op het aanbod te zetten, geef je aan dat je het accepteert. Wanneer Impact Hypotheken je een hypotheekaanbod doet, ontvang je van ons een e-mail met een link naar Ondertekenen.nl van Evidos. Waarna je je hebt geïdentificeerd, kun je het hypotheekaanbod en de SEPA-machting inzien. Als je gebruik wilt maken van ons aanbod, kun je het hypotheekaanbod en de SEPA-machtiging accepteren, en zo digitaal ondertekenen, via iDin; dit is de beveiligde inlogmethode van je eigen bank.

Het voordeel van het zetten van een digitale handtekening is dat je het hypotheekaanbod niet hoeft te printen, scannen en naar je adviseur te sturen. Bovendien kunnen we direct na het accepteren de instructies versturen naar je notaris, zodat je snel kunt passeren.

Wanneer het, om technische redenen, niet mogelijk is het hypotheekaanbod digitaal in te zien en/of te ondertekenen, kun je je wenden tot je adviseur. Hij of zij ontvangt het hypotheekaanbod ook digitaal; het is, in overleg met je adviseur en Impact Hypotheken, in noodsituaties mogelijk om het aanbod fysiek te ondertekenen.

Terug naar overzicht