Wat heb ik nodig voordat ik kan beginnen met Brondata verzamelen?

Daarvoor moet je eerst drie tot vier dingen doen. 1. Activeer je account bij DigiD. 2. Activeer je account op MijnOverheid. 3. Zorg ervoor dat je sms-codes kunt ontvangen op je mobiele telefoon. 4. Als je dit traject wilt doorlopen op uw mobiele telefoon of tablet, moet je je gebruikersnaam en wachtwoord van DigiD bij de hand houden. Als dit allemaal in orde is, kunt je de Brondata ophalen.

Terug naar overzicht