Wat moet ik weten als ik een hypotheek bij Impact Hypotheken wil aanvragen?

Onafhankelijk financieel adviseur

Omdat wij het fijn vinden dat jij onafhankelijk én deskundig advies krijgt, kun je een Impact Hypotheek alleen aanvragen via een financieel adviseur. Zodra Impact Hypotheken te verkrijgen is, zullen wij samenwerken met een aantal adviesbureaus waar je uit kunt kiezen. Impact Hypotheken geeft zelf geen advies.

Documenten

Zodra jij samen met je financieel adviseur hebt besloten om een hypotheek aan te vragen, hebben wij een aantal documenten van jou nodig. Bijvoorbeeld een kopie van je identiteitsbewijs, salarisstrook en een taxatierapport. In het hypotheekvoorstel staat welke documenten wij nodig hebben en in onze Checklist staat waaraan deze documenten moeten voldoen.

Zorg ervoor voor dat alle nodige documenten zo snel mogelijk naar ons worden opgestuurd en dat wij deze uiterlijk 7 weken na het uitbrengen van het hypotheekvoorstel hebben ontvangen.


Definitief hypotheekaanbod

Als wij alle nodige documenten hebben ontvangen en goedgekeurd, kunnen wij jou een definitief hypotheekaanbod doen. Dit aanbod is dan vanuit Impact Hypotheken onvoorwaardelijk. Zodra je het hypotheekaanbod ontvangt, heb je nog 21 dagen bedenktijd om op ons aanbod in te gaan.

Terug naar overzicht