De hypotheek die je een stap verder brengt

10 aug 2021

Impact Hypotheken is de hypotheekaanbieder die gelooft in en streeft naar een betere wereld. We weten allemaal dat we nog flinke stappen kunnen maken op het gebied van duurzaamheid en dat klimaatverandering een heel belangrijk onderwerp is. Wij geloven in de energietransitie, maar begrijpen ook dat dit een grote impact kan hebben op jouw leven en dat het niet zo gemakkelijk is om snel grote stappen te zetten.

Stap voor stap verduurzamen

Waarschijnlijk wil je wel graag verduurzamen, maar weet je niet zo goed waar je kunt beginnen. Dat is precies de reden waarom Impact Hypotheken haar klanten graag bij de hand neemt en hen blijft inspireren en enthousiasmeren om een groenere leefstijl aan te gaan. Uiteraard stap voor stap, in je eigen tempo. Impact Hypotheken is ervan overtuigd dat als iedereen één kleine, duurzame verandering in zijn of haar leven zou maken, de wereld al stukken beter wordt!

Energiezuinige(re) woningen

Mensen die een duurzame woning met minimaal energielabel A willen kopen of al in hun bezit hebben, komen direct in aanmerking voor een gunstige hypotheek bij Impact Hypotheken. Deze woningen verbruiken, over het algemeen, namelijk minder energie dan soortgelijke woningen met een lager energielabel – en dat willen we stimuleren.

Maar ook als je een bestaande woning hebt met een veel lager energielabel kom je in aanmerking voor een Impact Hypotheek! Het enige wat je dan wel moet doen, is je woning (flink) energiezuiniger maken. Bijvoorbeeld door je woning te isoleren, dubbelglas aan te brengen of zonnepanelen te laten monteren. Om de keuze voor een energiezuinig(er) huis te belonen, biedt Impact Hypotheken haar klanten scherpe en betaalbare hypotheekrentes en uitstekende voorwaarden aan.

Informeren en inspireren

En we bieden meer dan een goede hypotheek. We proberen onze klanten ook na het afsluiten van een hypotheek te inspireren om duurzamer te leven. Zo willen we hen blijven inspireren en enthousiasmeren om, stap voor stap, steeds meer groenere keuzes en veranderingen in hun leven te maken. Denk bijvoorbeeld aan iets vaker vlees- en visvervangers kopen, wat vaker de fiets of de benenwagen pakken in plaats van de auto, een tegel in je tuin vervangen voor gras of aarde of korter douchen. Als we met zijn allen bereid zijn om stapjes in de goede richting te zetten, dan komen we er zeker!

Papierloos

Maar hoe maken wij nu impact? Door ons allereerst te realiseren dat Impact Hypotheken, net als jij, nog een lange weg te gaan heeft op het gebied van duurzaamheid. We streven ernaar om stap voor stap steeds groener te worden en in te spelen op de nieuwste duurzame ontwikkelingen van de toekomst. En we zijn al goed op weg! Zo onderscheiden wij onszelf door middel van ons volledig geautomatiseerde acceptatieproces. Bij een duurzame hypotheek hoort immers een papierloze werkwijze waar dat mogelijk is. Onze klanten hoeven dus geen hypotheekvoorstel of Hypotheekaanbod meer te printen, want ook ondertekenen kan bij ons digitaal!

Daarnaast hebben we kritisch gekeken naar de gegevens en documenten die wij nodig hebben voor het beoordelen van een hypotheekaanvraag. Gegevens die overheidsinstanties van onze klanten bewaren, kunnen gemakkelijk worden opgehaald door middel van onze eigen applicatie. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar bespaart onze klanten en hun financiële adviseurs ook nog eens een hoop tijd en moeite!

Impact Hypotheken kijkt er ontzettend naar uit om consumenten te voorzien van een hypotheek die hen een stap verder brengt. Houd daarom vooral onze socials en website in de gaten voor meer informatie en inspirerende content over onder meer duurzaamheid. Tot snel!

Terug naar overzicht