Ik wil een declaratieformulier indienen

Wil je je woning verbouwen en heb je daarom een bouwdepot bij Impact Hypotheken? Dan kun je vanuit je bouwdepot declaraties indienen om je facturen te laten uitbetalen. Dit kan rechtstreeks aan jezelf of direct aan een (onder)aannemer en verloopt via onze portal. Lukt dat, om de een of andere reden nu niet, dan kun je een declaratieformulier invullen en naar ons mailen. Hieronder lees je over hoe het declareren dan in zijn werk gaat.

Declareren vanuit je bouwdepot

Declareren vanuit je bouwdepot gaat snel en simpel via onze portal. Je kunt hier makkelijk facturen uploaden en aan jezelf of direct aan je (onder)aannemer later uitbetalen. In de portal zie je ook wat de status van een declaratie is en of en wanneer deze is uitbetaald. Deze digitale manier van declareren past bij Impact Hypotheken: het is snel, veilig én papierloos.

Indienen declaratieformulier bouwdepot

Maar als je, om welke reden dan ook, niet kunt declareren in de portal? Dan bieden we je een alternatief via een (digitaal) declaratieformulier. Wil jij een declaratie voor je bouwdepot indienen middels een formulier? Dan hebben wij deze documenten van je nodig:

Op het declaratieformulier kun je de rubrieken indelen zoals je ook op de verbouwingsspecificatie hebt gedaan.

Wil je dat wij het geld op jouw eigen rekening storten?
Dan hebben we ook een betaalbewijs nodig. Hiervoor kun je een bankafschrift naar ons sturen.

Declaratie akkoord?

Als de uitbetaling is goedgekeurd bij de tweede goedkeuring dan krijg je een bevestiging dat wij het bedrag gaan uitbetalen. Deze zie je terug in de portal. Wij boeken dit dan over naar jou of naar het uitvoerende bedrijf op het betaalrekeningnummer dat bij ons bekend is.

Declaratie afgewezen?

Zijn de documenten niet compleet of wijkt de declaratie af van de specificatie? Dan ontvang je een bericht in de portal of, desgewenst, e-mail waarin wij aanvullende vragen stellen of extra documenten opvragen. Als wij deze informatie hebben ontvangen, begint het proces weer opnieuw.

Declaratieformulier Bouwdepot Impact Hypotheken

Naar de portal